سلام به همه عزیزان عیدفطر گذشته مبارک امیدوارم طاعات وعبادات همگی چه اونهایی که تونستن روزه بگیرند وچه اونهایی که مثل من فقط دوتا تونستن روزه بگیرند قبول حق باشه....
امروز تصمیم گرفتم ته چین بادمجان را آموزش بدهم که خیلی هم خوشمزه و خیلی شیک هست که هم میتونید به تنهایی نوش جان کنید هم اینکه برای سفره های مجلسی یکی از گزینه های کنار غذای اصلی شما عزیزان می تواند قرار بگیره .
مواد لازم : برای 6 نفر
برنج 2 پیمانه
ماست 1 پیمانه
روغن مایع 1 پیمانه
تخم مرغ 4 عدد
بادمجان دلمه درشت 2 عدد
زعفران به میزان لازم
نمک وفلفل به میزان لازم .
برنج را شسته وخیس کنید وبا مقداری نمک در حدود یک ساعت الی دوساعت کنار بگذارید تا خیس بخوره البته میتونید یک ربع هم خیس کنید بستگی به وقتتان داره
سپس با آب جوش جوشانده و آبکش کنید برنج نباید زیاد له یا سفت باشه باید مغز پخت باشه . را کنار میگذاریم
بادمجانها راکه از قبل پوست گرفته و برش داده ایدو مقداری نمک زده بودید را با دستمال تمیزی خشک کنید و در روغن سرخ کنید وکنار بگذارید .
یک عدد پیاز کوچک را رنده وبا نمک به گوشت اضافه کنیدو چنگ بزنید .ودر روغن کمی تفت دهید تا گوشت کمی سرخ بشه مانند مواد ماکارونی( بدون اضافه کردن از رب وزردچوبه )
یک یا دوعدد پیاز متوسط را نگینی خرد کرده وخوب سرخ میکنیم تا طلایی بشه وکنار میگذاریم .
حالا پلوی آبکش شده را در کاسه بزرگی ریخته ماست و تخم مرغ کامل ونمک و فلفل وزعفران وروغن مایع را اضافه میکنیم وخوب مخلوط میکنیم . در یک ماهیتابه دوطرفه مقداری روغن چرب کرده نصفی از مواد مخلوطمان را در ماهیتابه ریخته سپس اول بادمجان سرخ شده را روی طبقه اول موادمان چیده بعد گوشت تفت داده شده را وبعد پیاز سرخ شده را هم روی گوشتها ریخته درب ماهیتابه را 5 دقیقه میبندیم .
تا مخلوط زیرینه ته چین بگیره بعد از 5 دقیقه دوباره مخلوط پلو ته چین را به روی بادمجانهای چیده شده و گوشت پیاز داغ ریخته ودرب ماهیتابه را میبندید تا کاملا ته( ته چین )طلایی وخوشرنگ بشه بعد ظرفمان را برمیگردانیم تا طرف دیگه ته چین هم سرخ و خوشرنگ شود .
نکته :
با این مواد دوتا ماهیتابه درست کردم شما میتوانید به نفراتی که در نظر دارید مواد را کم وزیاد کنید .
بعضی ها از زرده تخم مرغ استفاده میکنند که اونم خوبه ولی من با تخم مرغ کامل درست کردم وخیلی هم راضی هستم
موادتان نباید کم چرب یا خیلی چرب باشه با تجربه زیاد میتونید روغن ته چین را کم وزیاد کنید .
زعفرانتون کم نباشه .برای این مقدار من یک ق مربا خوری سر صاف زعفران پودر شده در آب جوش حل کردم به مخلوط پلو ماست وروغن اضافه کردم .
سوسن خانم خوبید . از دستورات آشپزی تون خیلی استفاده کردم. دلمون براتون تنگ شده لحظه شماری می کنیم تا یه بار دیگه خاطرات گذشته رو تکرار کنیم. ممنون . سلام برسونید .
به به سلام فرنگیس جون شما خوبید خیلی خوش اومدید به کلبه کوچک من امیدوارم آشپزی ها مورد پسندتان قرار کرفته باشه بخدا دل منم برای شما ها تنگ شده اما انقدر این روزها گرفتارم که هرفقط خواستیم برنامه ای بریزیم بیام نشده انشاالله در اولین فرصت![](http://www.blogsky.com/images/smileys/101.png)
![](http://www.blogsky.com/images/smileys/119.png)
.لااقل شما تشریف بیارید عزیزم
سوسن خانم خوبید . از دستورات آشپزی تون خیلی استفاده کردم. دلمون براتون تنگ شده لحظه شماری می کنیم تا یه بار دیگه خاطرات گذشته رو تکرار کنیم. ممنون . سلام برسونید .
سلام سوسن جونم![](http://www.blogsky.com/images/smileys/117.png)
![](http://www.blogsky.com/images/smileys/117.png)
![](http://www.blogsky.com/images/smileys/117.png)
یادش بخیر درجوانی ودر ولایت ته چین بادمجون زیاد درست میکردم ولی خیلی وقته درست نکردم دیگه یادم رفته بود ممنون که اموزشش رو نوشتی
به زودی به همین روش درست میکنم خداخیرت بده جیگرطلای هنرمند
سلام عشقم![](http://www.blogsky.com/images/smileys/117.png)
![](http://www.blogsky.com/images/smileys/102.png)
![](http://www.blogsky.com/images/smileys/107.png)
![](http://www.blogsky.com/images/smileys/108.png)
![](http://www.blogsky.com/images/smileys/125.png)
یدونه خواهری ایشاالله زودتر بیایید پیشمون وباهم کارو کاسبی راه بندازیم واللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللله
حتما درست کن ومنو هم یاد کن