آشپزی های من

آشپزی های من

کلبه آشپزی
آشپزی های من

آشپزی های من

کلبه آشپزی

خورشت بامیه


                      

           


الان فصل بامیه هست فرصت خوبیه که این خورشت خوشمزه را آموزش بدم البته این خورشت در  هر جای از کشورمون به دلخواه  درست میکنند گاهی لپه اضافه میکنند یا بادمجان این سلیقه ایی اما من روش خودمو را که خیلی هم آسون هست براتون می نویسم امیدوارم درست کنید واز خوردنش لذت ببرید .



        




مواد لازم برای تهیه خورشت بامیه

  • بامیه ریز یک کیلو
  • گوشت خورشتی ٣٠٠ گرم گوسفند یا گوساله فرقی نمیکنه
  • پیاز  یک عدد
  • سه حبه سیر
  • آب گوجه فرنگی یک ونیم لیوان
  • رب یک قاشق
  • آبلیموی تازه نصف استکان
  • نمک و فلفل بمقدار لازم

طرز تهیه خورشت بامیه


پیاز را نگینی خرد میکنیم در قابلمه ریخته با یک قاشق روغن سرخ میکنیم. وقتی پیاز کمی طلایی شد، گوشت را اضافه میکنیم.  بعد از اینکه گوشت را کمی تفت دادیم سیر خرد شده را اضافه میکنیم. یک قاشق مربا خوری زردچوبه و رب را هم به مواد اضافه کرده و آب رو هم بمقدار کافی برای پخت گوشت میریزیم و میذاریم تا حدود یک ساعت و نیم بپزد. بستگی به پخت گوشت داره.



 گوشت که تقریبا نمیه پخته بامیه های سرخ کرده را داخل گوشت ریخته و آب گوجه را هم اضافه میکنیم  نمک ،آبلیموی تازه را هم میافزاییم یک کوچلو هم می زنیم ودرب خورشت را میگذاریم تا خورشت جا بی افته فقط مراقب باشید .هم زدن زیاد کم آب بودن خورشت وشعله زیاد گاز باعث له شدن واز ریخت افتادن خورشت میشه .باید دقت کنید که آب خورشت اندازه باشه که هی آب نریزید .نیم ساعت هم کافیست برای بامیه ها که بپزه البته اگه بامیه های کوچک و خوبی باشه . وقتی خورشت جا افتاد آنرا با پلوی خوشمزه ایرانی نوش جان کنید .

اد




نکات کلیدی وا نرفتن بامیه ها و خورشت بامیه

  • هم زدن زیاد میتونه باعث وا رفتن بامیه ها بشه. پس زیاد هم نزنید.
  • کم بودن آب خورشت و هی آب اضافه کردن باعث از ریخت و قیافه افتادن خورشت میشه.
  • زیاد بودن شعله گاز هم میتونه در وا رفتن بامیه ها تاثیر داشته باشه.
  • نباید ته بامیه را زیاد گرفت چون باعث له شدن ولیز شدن خورشت میشه .
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد