سلام عزیزان امروز میخوام مارمالاد زردالوی خوشمزه خوش طعم را آموزش بدم . ایشاالله مورد پسندتون قرار بگیره .
مواد لازم برای تهیه مارمالاد زردآلو
هسته های زردآلو های رسیده را در بیاورید البته اگر خواستید پوست زردآلو را هم بگیرید. اگر رزدآلو های که استفاده میکنید سبز یا ترش هستند هر چند کیلویی که زردآلو دارید همون قدر شکر اضافه کنید.
میتوانید زردآلوها را درسته در آب جوش قرار دهید وبلا فاصله خارج کرده درآب سرد بی اندازید اینطوری یک شوک حرارتی بهش میدیم خیلی راحت پوستش گرفته میشه
ولی من مارمالادم را با پوست آماده کردم خیلی هم راضیم.
زردالوها را در قابلمه نچسب ریخته سپس شکر را اضافه کنید.درب ظرف را گذاشته تانرم شود بعد با پشت قاشق آنرا پوره کنید. با حرارت خیلی کم میگذاریم تا حسابی نرم و لطیف بشه و مارمالاد ما قوام بیاد .اگر زردالو کمی سبز وترش هست میتونید یک استکان هنگام پختن اضافه کنید تا حسابی زدالوها پخته شود .وفتی مارمالاد به انتهای پخت رسید.
پودر ژلاتین را در یک کاسه ریخته ومقداری آب بیافزایید سپس روی بخار کتری به روش بن ماری حل میکنیم تا صاف ویک دست بشه. اگه از ورق ژلاتین هم استفاده میکنید دو سه دقیقه در مقداری آب خیس کنید وبا آب لیمو به مارمالاد اضافه میکنیم وهم میزنیم تا خوب حل بشه .
سپس از روی حرارت برداشته واگه دوست داشته باشید میتونید نصف ق چایخوری وانیل شکری به مواد اضافه کنید.
اما من دوست دارم طعم واقعه ایی خود میوه باشه که من اینجا وانیل نریختم.
بعد از اینکه مارمالاد زردالو خنک شد آنها را در شیشه در دار ریخته آماده برای یک صبحانه خوب وسالم با کره نوش جان کنید ....
زردالو را با حرارت زیاد نجوشانید زیرا شکرک میزند.
بعد از خنک شدن در یخچال نگهداری کنید.
زردالو خواص ومضرات داره که اگه بدونیم خوبه
اینکه بوی بد دهان را رفع میکنه .
ورم مفاصل را رفع میکنه .
تب بره / ملین / تصویه کننده خون است.
برای کم خونی مفیده
ضد نرمی استخوان و....
زردآلو بطور کلی دیر هضم ، ثقیل و نفاخ است . اشخاص سالخورده و کودکان باید از زیاد خوردن آن احتراز کنند . همیشه باید زردآلو را قبل از غذا خورد و همراه با آن هسته آنرا نیز تناول نمود زیرا هسته زردآلو ضد نفخ بوده و هضم آنرا آسان می کند.
موفق باشید وسلامت .نزدیک افطار ماراهم دعا کنید التماس دعا.