آشپزی های من

آشپزی های من

کلبه آشپزی
آشپزی های من

آشپزی های من

کلبه آشپزی

طرز تهیه گوشفیل خونگی خوشمزه

(گوشفیل بادوغ )چی دوغ شور و شیرین واقعا یک تجربه شگفت انگیزی که من چند سال پیش با یکی از دوستان در اصفهان به سفره خون معروفی رفتیم واین طعم شور و شیرین راتجربه کردم  وبسیار هم  لذت بردم .شاید در اولین نظر بگید ووی این به دور از ذهنتان باشه اما دوراز تصور هم نیست طعم عالیی داره . پیشنهاد میکنم درست کنید تا طعم شور وشیرین را درکنار هم تجربه کنید 





مواد لازم برای تهیه گوشفیل

  • تخم مرغ 1 عدد
  • شیر نصف فنجان
  • بکینگ پودر 1 قاشق مربا خوری
  • روغن جامد یا کره 2 قاشق غذا خوری
  • ماست 2 قاشق غذا خوری
  • شربت 2 قاشق غذا خوری
  • آرد به مقدار لازم

طرز تهیه خمیر گوشفیل

تخم مرغ وشیر وروغن را مخلوط میکنیم بعد ماست و دوقاشق از شربت پایین که درست کردیم بر میداریم مخلوط موادمان میکنیم بعد بکینگ پودر را اضافه میکنیم ودر آخر آرد را اضافه میکنیم آرد را تا جایی که خمیرمان بدست نچسبید اضافه میکنیم . سپس دوساعت خمیر را استراحت میدهیم .
بعد از دوساعت خمیر را با وردنه باز کرده .



 .

قبل از اینکه خمیر را باز کنید روی میزتان را آد پاشی کنید سپس خمیر را با وردنه به قطر 2 سانتی متر باز کنید و مورب مورب برش دهید و به شکل لوزی برش دهید بعد در روغن  نسبتا داغ انداخته تا پف کند وسرخ شود در این هنگام گاهی هم زیرو میکنیم که همه اطرافش خوب سرخ شود وبعد در شهد انداخته وزود خارج میکنیم تا  شیره زیاد داخلش نشود تاترد باشه بعد در صافی میگذاریم 



نکات کلیدی تهیه گوشفیل

  • آرد را به اندازه ایی به مواد اضافه کنید که خمیر دیگه به دستتان نچسبد
  • در ظرف کوچک برای سرخ کردن گوشتفیل ها استفاده کنید.
  • از داغ بودن روغن مطمئن بشید .بعد لوزی ها را سرخ کنید
  • حتما قبل از آماده کردن خمیر شربت را تهیه کنید که کارتون سخت نشه و اون دوتا قاشق شربت را هم از روی همین شربت بردارید داخل مواد خمیر کنید .
  • حتما بعد از سرخ گوشفیل ها را در صافی ریخته تا شربت اضافیش خارج بشه




مواد لازم شربت مخصوص گوشفیل

  • 2 لیوان شکر
  • 1 لیوان آب
  • وانیل نصف ق چ
  • عرق هل یک ق غ
  • زعفران به میزان لازم من نصف ق چایخوری کمتر استفاده کردم
  • گلاب 1 ق غ
  • آبلیموی تازه یک ق غ
  • مقداری هم ابلیمو در ظرفی ریخته با قلم مو به اطراف ظرف شکر وآب میکشیم که شربت موقع جوشیدن به دیواره های قابلمه شکرک نبنده ............

طرز تهیه شربت


شکر را داخل ظرف میریزیم و آب را اضافه میکنیم
دقت کنید آب وشکر را روی حرارت هم نزنید چون در این صورت شربت از همون اول شکرک میزنه .اول شکر وآب را قاطی کنید بعد که حل شد  روی حرارت قرار میدهیم ودیگه هم نزنید . تا یواش یواش قوام بیاد .
در ضمن  جوشیدن آب و شکر با یک قلمو که با آبلیمو مرطوب کردیم دور اطراف ظرف آب وشکر در حال جوش را تمیز میکنیم وقتی شربت در حدود 8 تا ده دقیقه قوام آمد آبلیموی تازه  هل و گلاب و زعفران را اضافه میکنیم .یکی دو جوش که زد میگذاریم تا کمی خنک بشه  ...

بعد از اینکه شربت کمی خنک شد نباید هم زیاد سرد بشه ولرم باشه گوشفیل های سرخ شده را از ظرف روغن خارج کرده  ودرصافی ریخته سپس در ظرف مورد نظر چیده و در کنار عزیزان با لذت فراوان میل کنید . خیلی خیلی در این شبها ازتون التماس دعا دارم شبهای قدر منو فراموش نکنید. من هم دعا گوی تک تک شما عزیزان هستم ...

التماس دعا 
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد