آشپزی های من

آشپزی های من

کلبه آشپزی
آشپزی های من

آشپزی های من

کلبه آشپزی

طرز تهیه کیک با فر دست ساز


امروز میخوام یک روش خیلی خوب ومفیدی را بهتون آموزش بدم .برای کسانی که فر در دسترسشون نیست .  من خودم خیلی سالها پیش که فر نداشتم کلی با این روش کیک پختم و غذاهایی که با فر طبخ می شد را انجام دادم.

برای یک فر خوب خونگی با روشی آسان و سریع ادامه میدیم.

یک قابلمه بزرک احتیاج  داریدکه حتما جنس آن روحی (روی ) باشه وگود هم باشه.

دوتا آجر آب نخورده دست اول (خام ) بله آجر از اونهایی که بناها باهاش خونه میساختند!

قبل از هرچیز  قالب کیک تان را روی آجرها تو ی قابلمه  اندازه کنید ببینید زیرش صاف هست یا ببینید  درب قابلمه  بسته میشه یا نه با وجود آجر و قالب درب محکم میشه.

بعد مقداری فویل احتیاج داریم تا آجرها را داخلش بپیچیم فویلها را صاف به دور آجر کشیده و مراقب باشید جای بازی نمونه که کیک آلوده شودبعد که تمام نکات ایمنی را خوب رعایت کردید. زیر ظرف را روشن  کنید. ولی زیرش زیاد  نباید باشه در حد متوسط وقتی خوب داغ شد که من معمولا نیم ساعت  اول را شعله را زیاد میکنم که ظرف و سنگهای فویل کشیده خوب داغ شوند.

سپس مواد کیک تان را آماده کنید  ودر قالب بریزید بعد درب قابلمه را میتونید باز کنید . قالب را بگذارید  وسریع درب را ببندید  بعد از 45 الی 50 دقیقه  درب فر دستی را بر میداری یه نگاهی میکنی  ته چوب کبریت را داخل کیک فرو کنید اگر مواد به چوب کبریت چسبیده بود یعنی هنوز کیک شما مدت زمانی بیشتر میخواد پس درب فر را میبندید تا ده دقیقه دیگر واما اگر مواد به چوب کبریت نچسبید یعنی شما موفق شدید در عرض 45 دقیقه یک کیک خوب و پوکی تحویل بگیرید.

نکته:  آجرها را صاف بچینید تو قابلمه که وقتی حسابی داغ شد کارتون چند برابر نشه واینکه قالب رو میخواهید بزارید روش باید تراز باشه که کیک یکوری نشه.

اینجا یه کیک که  با  پودر کیک آماده استفاده کردم میزارم  چون اصلا وقت اینکه مواد اولیه را آماده کنم را نداشتم .

پس یک بسته پودر کیک به روش ودستور خودش درست کردم .




  • مواد لازم


پودر کیک یک بسته   طعم دلخواه من اینجا کاکائو ونسکافه گرفتم ولی برای شما که اولین باره  با طعم وانیلی پرتغالی عالیه

نصف لیوان روغن که من از  کره استفاده کردم.

شیر سه چهارم لیوان

تخم مرغ سه عدد

طرز تهیه روغن وشیر و تخم مرغ را با همزن برقی حسابی بزنید تا مواد کرم رنگ وپف آلود بشه سپس پودر کیک آماده که همه چی داخلش هست را به مواد اضافه میکنیم وقتی مواد خوب ترکیب شد درون قالب  انتخابی را که از قبل چرب کرده بودیم  میریزیم و 45  یا 50 دقیقه صبر میکنیم تا پخته بشه  . از فر در می آوریم ومیزارم خنک بشه وقتی کیک خنک شد از قالب جدا میکنیم .



طرز تهیه کاکائو برای روی کیک


شیر نصف استکان

شکر 4 الی 5 ق غذا خوری

نشاسته ذرت نصف ق غذا خوری

آرد یک ق غ خوری

پودر کاکائو 2 ق غ

همه مواد را با هم مخلوط میکنیم روی شعله قرار داده تا مواد مثل فرنی بشه بعد که آماده شد روی کیک میدهیم وبا میوه دلخواه  تزئین میکنیم .

 

 

 

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.