آشپزی های من

کلبه آشپزی

آشپزی های من

کلبه آشپزی

ناگت مرغ ترد وخوشمزه




معمولا وقتی تو سوپرمارکتها میروی ناگتهارا در کیسه های بزرگ  آماده برای سرخ کردن هست که معلوم نیست داخل اونها چه چیزی ریختن را مشاهده میکنید که بیشتر خرید را خانمهای کارمند  وآقایان مجرد خریداری میکنند وفکر میکنند چقدر خوبه که همه چی به این راحتی شده .اما از اون موقع ایی که غذا هایی به این آسونی در دسترس همگان قرار گرفته جز معده های  درب و داغون و گوارشهای نامطلوب چیزی نصیب مان نشده  . پس چرا خودمون با مواد تاره وسالم با دست پخت خودمون اینکارو  نکنیم اون موقع طعم واقعی ناگت را خواهیم چشید  واز سلامت تغذیه هم آگاهیم پس دست بکار شوید . امیدوارم خوشتون بیاد . 

   



مواد لازم :

  • مرخ چرخ کرده نیم کیلو فرق نمیکنه سینه مرع باشه یا ران 
  • پنیر پیتزا 150گرم 
  • پیاز 1 عدد 
  • سیر 3 حبه 
  • سس تند قرمز به مقدار کافی بستگی به تندی که دوست دارید 
  • نمک فلفل به مقدار کافی
  • پفک یک بسته متوسط 
  • پودر سوخاری یک استکان 
  • تخم مرغ دوعدد  
  • کنجد  5 یا 6 ق غذا خوری 
  •  خردل به دلخواه 


طرز تهیه 


مرغ چرخکرده .پنیر پیتزا  رنده شده وسیر وپیاز رنده شده سس تند ونمک وفلفل را یا خوب چنگ بزنید یا در غذا ساز دو دقیقه بزنید تا مواد حسابی مخلوط شوند  مواد چسبناکی بدست میاد  سپس برای ده ذقیقه در یخچال نگه داری کنید .




سپس پفک را خوب له کنید تا تقریبا مثل پودر سوخاری شود یک کمی درشت بود هم اشکالی نداره و کنجد را هم مخلوط پفک کنید .


تخم مرغها را هم خوب بزنید به اندازه نوک ق مربا خوری زعفران را در یک مقدار خیلی کمی آب جوش حل کنید به تخم مرغها اضافه کنید .

مواد ناکت را  از یخچال در آورده وبه اندازه یک گردو برداشته ومقداری آب سرد کنار دستتان بگذارید تا وقتی میخواهید از مواد ناگت بردارید دست خودتون را کمی نمناک کنید که مواد زیاد به دستتان نچسبد بعد با انگشت شستتون کمی ناکت را پهن کنید وبعد در پودر سوخاری غلطانده بعد در تخم مرغ زده وبعد در مخلوط پفک و کنجد میغلطانیم .

ودرروعن مایع که در ظرف کوچکی  ریخته ایم و خوب داغ شده  . انداخته و خوب سرخ میکنیم بهتر است زیره شعله متوسط باشه تا ناگت مان خوب ترد ومغر پخت شود . 




 .سپس در دیس چیده وهر مخلفاتی که دوست دارید کنارش چینده وبا نان باگت که کمی بر حسب ذائقه از خردل به روی نان باگت کشیده و ناکتها را با خیار شور گوجه وکاهو میل کنید بسیار لذیذ وخوشمزه است نوش جانتون .



.

نظرات 3 + ارسال نظر
love جمعه 3 مرداد‌ماه سال 1393 ساعت 08:28 ق.ظ http://kdblog.iilg.biz

باد با چراغ خاموش کاری ندارد

اگر در سختی هستی , بدان که روشنی . . .
------------------
من در برخی از امتحاناتم مردود شدم اما دوستم تمام درسهایش را با موفقیت گذراند.

اکنون او یک مهندس در شرکت مایکروسافت است

و من فقط مالک مایکروسافت هستم ... بیل گیتس


515658

خوشبختی ، جستن آن است ، نه پیدا کردن آن .
تنها اتفاقات کوچک زندگی است ، که زندگی را تماشایی می کند.
مرسی که به کلبه کوچک من سر زدی

سودابه شنبه 4 مرداد‌ماه سال 1393 ساعت 08:28 ق.ظ

سلام عزیزم مبارک باشه این کلبه ی خوش آب ورنگ وخوشمزه ات
ممنون از دعوت ومحبتت
عالیه با این وبلاگ کلی خوش به حال ما میشه و میتونیم از تجربیاتت استفاده کنیم وغذاهای خوشمزه درست کنیم
این ناگت مرغه به نظرم خیلییییییی خوشمزه میاد حتما درستش میکنم
موفق باشی بازم میام

سلام سودابه جونم فدای تو سلامت باشی

امیدوارم که با اینکار یک یادگاری خوبی از خودم بجا بذارم وهمیشه به یادم باشید .
بله خیلی خوشمزه است درست کن زیاد هم روغن نمیبره اولش روغن زیاد میریزی ولی روعن استفاده نمیشه

سودابه یکشنبه 12 مرداد‌ماه سال 1393 ساعت 04:09 ب.ظ

سلام عزیزم مبارک باشه این کلبه ی خوش آب ورنگ وخوشمزه ات
ممنون از دعوت ومحبتت
عالیه با این وبلاگ کلی خوش به حال ما میشه و میتونیم از تجربیاتت استفاده کنیم وغذاهای خوشمزه درست کنیم
این ناگت مرغه به نظرم خیلییییییی خوشمزه میاد حتما درستش میکنم
موفق باشی بازم میام

برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد