آشپزی های من

آشپزی های من

کلبه آشپزی
آشپزی های من

آشپزی های من

کلبه آشپزی

رولت ژامبون (کالباس )


 



یک پیش غذای عالی وخوشمزه وخوش آب و رنگ که میز شما را بسیار زیبا وبا کلاس نشون میده ودر عین حال خیلی هم خوشمزه وجوانانه  پسنده .درست کنید و کنار دوستان وعزیزانت نوش جانتون کنید .

 

مواد لازم برای تهیه کرپ یا همون نون رولت 


آرد سه چهارم لیوان 

تخم مرغ 3 عدد

کمی هم نمک 

شیر یک لیوان 


مواد میانی رولت


ژامبون گوشت 6یا 8 ورق 

سس مایونز 2 ق 

جعفری  خردشده 3 ق غ خوری


خب حالا تمام مواد کرپ را که شیر وتخم مرغ، نمک آرد در یک کاسه ریخته وهم میزنید تا صاف ویکدست بشه. 

 یک تابه مستطیل شکلی برداریدبا برس ته ماهیتابه را چرب کرده وروی شعله ملایم گاز قرار دهید سپس نصفی از مواد را داخل ماهیتابه ریخته میگذاریم تا یک طرفش بگیره بعد برمیگردانیم طرف دیگه نون را هم کمی طلایی بشه وبپزه سپس  یک سینی سایز نان بر میداریم ونان رادر سینی میگذاریم ودر یخچال یک 6 دقیقه  ای بماند تا خنک شود 



                                       


بعد یکی دیگه از نونها را مانند بالا درست میکنیم .

بعد از خنک شدن نونها دوق از سس مایونز را روی نان می کشیم 

کالباس ها را روی نانهای سس زده میچینیم

سپس خیار شورها را خیلی نازک برش میدهیم وروی کالباسها قرار میدهیم .وبعد جعفری خرد شده را وسط مواد رولت میپاشیم .



                                     


 وخیلی آروم و قشنگ رول میکنیم  بعد از رول میتونید همونطور  درسته در یخچال بگذاریم  یا اینکه همون موقع رولت تان را برش دهید ودر سینی بچینید. 


                                           




 ودر  آخر یک 5 ساعتی در یخچال بماند بهتره  تا رولت  خودش را بگیره . بعد نوش چان کنید .




نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد